Foto: Nullo Facchini

Lykkens Paradoks

Spilletider:

10. – 14. september 2014

Sted: Vordingborg – Langgade 59 A, 4780 Stege

Billetter: www.billetten.dk - eller på billettelefon: 55 34 01 20

 

24. – 28. september 2014

Sted: Helsingør – Marienlyst Slot

Billetter: www.billetten.dk

 

8. – 26. oktober 2014

Sted: København – spillested offentliggøres hurtigst muligt

 

 

Lykkens Paradoks er et internaktivt forestillingsunivers, hvor du inviteres til at fordybe dig i en intim og individuel udforskning af dit eget forhold til lykke. 

 

Lykkens paradoks er inddelt i forskellige sektioner, som hver er relateret til et bestemt aspekt af menneskets jagt på lykke, f.eks. kropslig udfoldelse, udseende, det seksuelle, det mentale, det musikalske, det poetiske, det materielle, naturen, rejser mm. I hver sektion findes et rum eller en række rum, hvor du har mulighed for at udforske denne vej til lykke.

 

Lykkens Paradoks fokuserer på det dybe møde mellem mennesker uden den distance, som fiktive rollerskaber, og udforsker mange forskellige konstellationer af interaktion mellem tilskuer og performer: her kan du opleve et varm en-til-en møde med en performer, møde to performere, eller dele en lille flig af din forfølgelse af lykke sammen med en eller flere tilskuere.


Lykkens Paradoks spiller i en bygning bestående af mange rum. Tilskueren får lov til at gå på opdagelse i bygningen (gennem sin særlige, personlige sti) i et forsøg på at finde en lykkelig udgang.
Forestillingen har en spillignende struktur, hvor udførelsen af bestemte missioner (praktiske, intellektuelle eller følelsesmæssige) giver adgang til nye rum og nye niveauer. 


I Cantabile 2s tidligere Human Specific forestillinger har tilskueren haft en klart defineret rute af oplevelser. I Lykkens Paradoks vil du opleve et mere åbent og fleksibelt ophold, hvor du selv kan færdes rundt, vælge oplevelser og rækkefølger - og samtidig opleve intensiteten, som er kendetegnet teatrets forestillinger.

 

Materialet skabes, som i alle Cantabile 2s Human Specific forestillinger, i et tæt samarbejde mellem instruktør Nullo Facchini og performerne, som bringer personlige minder, fortællinger, hemmeligheder og evner i spil.

 

Krediteringer:

Instruktion: Nullo Facchini

Scenografi og kostumedesign: Catia Hauberg Engel

Performere: Kaja Mærk Egeberg, Siri Facchini Haff, Thomas Leth, Sabrina Martin, Karolina Pietrzykowska m.fl.

Administration og billetter: Helle Iuel

PR & Markedsføring: Camilla Bonde

Cantabile 2  -  Vordingborg egnsteater  -  Kostervej 2b  -  4780 Stege  -  Danmark  -  Tlf. +45 5534 0119  -  teater@cantabile2.dk