På billedet: Signer Harder
På billedet: Nina Matthis
På billedet: Mazz Marsden
På billedet: Nora Amin
På billedet: Eva Balzer og Karolina Pietrzykowska

Seek to Seek

Tag med på en filosofisk opdagelsesrejse - se din eksistens i øjnene, søg efter din mentale DNA, dans tæt med de mennesker du møder på din vej og bliv guidet af moderne engle på vej mod din personlige slutning.

 

Læs tidligere anmeldelser af forestillingen her.

Læs også publikums respons her.


Seek to Seek fortsætter ad den vej Nullo Facchini startede med den epokegørende forestilling Venus Labyrinten, som netop har haft stor succes denne sommer i genopsatte versioner i Århus og Glasgow. Vi kalder det human-specific teater. Det er teater, der bryder gængse rammer for teatergenrer, og i stedet undersøger det essentielle møde mellem tilskuer og performer. Der er intet scenerum, 'Seek to Seek' spiller på et nedlagt plejehjem i 44 rum. Performeren spiller ikke en rolle, men er sig selv og foretager rigtige handlinger. Tilskueren er ikke en tilskuer – men en aktiv part i mødet med den anden.
Og dog er det et kunstværk – et værk der rører ved tilskueren på helt nye måder.

Med 'Seek to Seek' har Nullo Facchini kastet sig frygtløst over et næsten umuligt projekt: At konfrontere og forstå selve den menneskelige eksistens – han inviterer publikum ind til et møde med dem selv i tilværelsens hvirvelstrøm. Med sig i denne eksistentielle tour-det-force har han inviteret Danmarks nok mest levende filosof Ole Fogh Kirkeby (han vil også fysisk være at finde i forestillingen). Sammen har de jongleret med livets store idéer og forsøgt at give disse krop og sansning – i håb om at de tilskuere, der tager udfordringen op, møder ny erkendelse og spiren til forandring.


Seek to Seek består af 6 niveauer. De 24 tilskuere, der er plads til, ledes ind i forestillingens univers gennem et rum kaldet Changing, hvor personlige effekter efterlades, og føres derefter til forestillingens første niveau Being. Being er dér, hvor kroppen bliver nærværende og fødes. I Being rummet får hver tilskuer mulighed for at vælge mellem forestillingens 24 unikke mentale DNA spor, som hver er en formulering af en filosofisk sentens – som f.eks. Skal man tænke eller føle sandheden? Kan man drømme om et rum man aldrig har været i? Hvilken sentens man vælger bestemmer ens rejse igennem de næste fire niveauer: Touching, som er det sanselige, Seeing, som er det observerende/reagerende, Feeling, som er det emotionelle, og Thinking, som er det planlæggende/bearbejdende. Der er 24 individuelle rum befolket af mennesker, der venter på at mødes med tilskueren i en reel og meningsfuld dialog – 3 af rummene får hver tilskuer lov til at entrere. Hvordan man interagerer med de enkelte rum er bestemmende for ens videre færd til det sidste niveau, mødet med ens egen Ending – visdommens rum.

Seek to Seek er en erkendelsesrejse, der viser os at livet hver dag består af valg, udfordringer og usikkerhed om, hvad der venter os. Men 'Seek to Seek' er også et sanseligt univers, der skal minde os om, at vi, på trods af den mængde af muligheder, information og viden vi omgiver os med, stadig primært er kroppe, der forstår gennem vores sanser og nærhed med andre mennesker.

 

 

Spilletidspunkter Seek to Seek
Der er plads til 18 personer til hvert tidspunkt.
Forestillingen varer ca. 1,5 time.
(Rød markering = udsolgt!)

 

Ældrecentret Vintersbølle Strand

Lørdag d. 20/8 kl. 14.00 og kl. 16.00

Søndag d. 21/8 kl. 14.00 og 16.00

Mandag d. 22/8 kl. 15.00 og 18.00

Onsdag d. 24/8 kl. 16.00 og 18.00

Torsdag d. 25/8 kl. 16.00 og 18.00

Fredag d. 26/8 kl. 16.00 og 18.00

    
Billetpriser

Løssalg kr. 165,-

+kunde/abb kr. 110,-

Gruppe kr. 110,-

ung kr. 90,-

ung gruppe kr. 35,-


Billetsalg
Billetter sælges gennem  teaterbilletter.dk (uden gebyr),  billetten.dk eller tlf. 22 267 264 (med gebyr).

 

 

 

Krediteringer:

Koncept: Nullo Facchini og Ole Fogh Kirkeby
Instruktør: Nullo Facchini

Personinstruktør: Siri Haff, Mette Aakjær
Set design: Sofie Salfelt, Catia Hauberg Engell, Kristian Knudsen
Kostume designer: Sofie Salfelt
Performere: Mette Aakjær, Eva Balzer, Kat Cooley, Mazz Marsden, Nora Amin, Karolina Pietrzykowska, Nina Matthis, Signe Harder, Helga Rosenfeldt-Olsen, Nanna Hviid, Eja Rhea Mathea Due, Christian Rossil, Gitte Villadsen, Jens Andersen, Anders Christiansen, Anne Eisensee, Carina Raffel, Anne Nyboe

Lysdesign : Allan Hansen

Producent: Susanne Danig
PR & Marketing: Mille C. Holst

Cantabile 2  -  Vordingborg egnsteater  -  Kostervej 2b  -  4780 Stege  -  Danmark  -  Tlf. +45 5534 0119  -  teater@cantabile2.dk